Servicii

Navexim Cadastru inseamna o echipa de ingineri experimentati care impreuna cu o dotare tehnica de ultima generatie dau un plus de calitate lucrarilor de cadastru si topografiei. Suntem certificati  ISO pentru urmatoarele servicii: cadastru, topografie si evaluari din Judetul Galati. 

cadastru si intabulare

CADASTRU SI INTABULARE

Navexim Cadastru realizeaza masuratori in vederea intabluraii constructiilor sau/si a terenurilor.

Cand aveti nevoie de astfel de servicii?

Intabularea constructiilor se realizeaza atat pentru constructii noi cat si pentru cele vechi, sau pentru terenuri; in momentul in care se doreste incheierea unui contract de vanzare-cumparare, a unei promisiuni de vanzare, contractarea unui credit, ipotecare etc. Efectuam masuratori in vederea intabularii constructiilor, cu sau fara releveu, in functie de necesitatile clientilor.

Topografie inginereasca

TOPOGRAFIE INGINEREASCA

Echipa Navexim vine in sprijinul dumneavoastra in realizarea proiectelor complxe cu planuri de situatie pentru toate tipurile de operatiuni solicitate.

Realizam planuri de situatie pentru avizari PUG, PAD, PAC, PUG pentru proiectari si reabilitari retele utilitati, relevee pentru constructii edificate sau proiecte rezidentiale si curbe de nivel.

Studii topografice

TOPOGRAFIE INGINEREASCA

Navexim Cadastru Galati

Venim  in sprijinul dumneavoastra in realizarea proiectelor cu planuri de situatie pentru toate tipurile de operatiuni solicitate.

Realizam planuri de situatie pentru avizari PUZ, PAD, PAC, PUG, pentru proiectari si reabilitari retele utilitati, relevee pentru constructii edificate sau proiecte rezidentiale si curbe de nivel.

Portofoliu clienti

Lista clientilor si partenerilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Calitatea serviciilor oferite a permis NAVEXIM CADASTRU Galati sa câstige încrederea multor companii importante din cele mai variate sectoare de activitate: